Sâmbătă, 12 iunie,  orele 17.39, lucrătorii Secției 4 Poliție Rurală Gălănești au fost sesizați prin intermediul SNUAU 112, cu privire la un scandal în familie.

La fața locului, în comuna Frătăuții Vechi a fost identificată apelanta care trăiește în concubinaj și locuiește împreună de aproximativ 15 ani de zile în același imobil cu un bărbat, cei doi având împreună o fiică minoră.

Împreună cu cei trei, în același imobil mai locuiește și fiul major al apelantei provenit dintr-o altă căsătorie. Pe 12 iunie, în jurul orelor 17.00, în timp ce se aflau în imobilul comun de domiciliu, pe fondul consumului de băuturi alcoolice și a unei discuții în contradictoriu, între concubinul apelantei și fiul său vitreg a avut loc un conflict spontan. Cu această ocazie concubinul l-a îmbrâncit și i-a aplicat mai multe lovituri tânărului, cauzându-i acestuia suferințe fizice și leziuni minore care nu au necesitat primirea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”violență în familie”.

S-a procedat la întocmirea formularului de evaluare a riscului, constatând faptul că în cauză există risc iminent, motiv pentru care a fost emis ordinul de protecție provizoriu împotriva concubinului apelantei, cu valabilitate 12-17.06.2021, susnumitul având interdicția de a se apropia de membrii de familie și față de imobilul unde locuiesc aceștia, la o distanță mai mică de 100 metri.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava