Concert pascal
MOPAN Suceava

În loc de mămici cu lipici, avem parte mai nou de mămici cu…arici! Sau mai bine zis de mămici puse pe scandal. Asta de când în emisiunea „Mămici de pitici cu lipici”, difuzată de Antena Stars, și-au făcut apariția încă două vedete cu copii: Oana Roman (cu fetița ei Izabela) și Cristina Șișcanu (cu Petra). Nici bine nu au dat nas în nas cu vechile protagoniste ale emisunii, Sânziana Buruiană și Elena Ionescu, că a început scandalul. Astfel, cea mai recentă emisiune a semănat mai degrabă cu un câmp de bătălie între mămici, scrie click.ro.

Plecate toate la o pensiune din Sibiu, la o ieșire cu copiii la munte, pentru a filma, Oana Roman și Cristina Șișcanu s-au delimitat de la bun început de Sânziana Buruiană și de Elena Ionescu. Sânziana Buruiană, venită la munte cu soțul, Nicoale Zuluf, și cu cele două fetițe.

”Nici nu au băgat-o în seamă pe Elena. Eu sunt de partea Elenei. Și după aceea au început cu înțepăturile și la adresa mea. S-a luat al meu de ele, le-a zis că le-ar duce la biserică și la cimitir în fiecare zi, să nu mai facă diferențe între oameni, să vadă că toți tot la cimitir ajungem. Cât despre Roxana Vancea, ea nici nu ne-a onorat cu prezența. Noi nu suntem așa de prețioase ca Oana Roman și Cristina Șicanu, nu am venit să stăm la cinci stele. Așa e, m-aș duce și eu la spa și la jacuzzi, dar dacă copilul meu e fericit, sunt și eu fericită. Este bine să ne lăsam fițele acasă! Sau ne luăm o mașină mai mare unde să încapă și fițele, și orgoliile, și tot. Nu știu cum se va desfășura emisiunea în continuare, acum chiar nu era cazul să avem parte de fițele astea ale lor”, a declarat, indignată, Sânziana Buruiană, în exclusivitate, pentru Click!.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/exclusiv-scandal-la-emisiunea-cu-mamici-sanziana-replica-pentru-oana-roman-si

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava