MOPAN Suceava

Secţia 2 Poliţie Rurală Ipoteşti a fost sesizată la 112 că o persoană se deplasează pe drumul național DN2 Cumpărătura având direcția de deplasare spre municipiul Suceava și că are un mers sinuos și este posibil băut. Apelantul și-a continuat deplasarea după autoturismul respectiv, care a intrat în localitatea Bosanci apoi a intrat în localitatea Ipotești ocazie cu care a fost oprit în trafic pe drumul județean DJ 208A având direcția de deplasare Ipotești-Suceava la ieșire din localitate.

Conducătorul autoturismului care se afla între scaunele față și care a încercat să se împingă spre bancheta spate a început să se manifeste recalcitrant și a început să profereze cuvinte și expresii jignitoare la adresa echipajului de poliție și nu s-a conformat solicitări de a coborî din autoturism. Acesta a fost scos din autoturism și încătușat. De asemenea, pasagerul din dreapta față a început să se manifeste recalcitrant ocazie cu care s-a procedat și la încătușarea sa. Persoanele implicate au fost conduse la sediul secției de poliție Ipotești, unde conducătorul autoturismului a refuzat să se legitimeze, iar urma interogării bazei de date s-a stabilit identitatea acestuia, în persoana  unui tânăr de 23 ani, din com. Udești, precum faptul că nu posedă permis de conducere.

În autoturism pe scaunul dreapta față a fost identificat un alt tânăr de 20 ani și pe bancheta spate se afla un minor de 15 ani, toți din comuna Udești.

Întrucât conducătorul auto emana halenă alcoolică s-a dispus testarea lui cu aparatul etilotest însă acesta a refuzat. Șoferul a fost condus la UPU Suceava unde a refuzat în prezenta medicului de gardă să-i fie recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal privind infracţiunea de „conducere fără permis” și  „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”.

În urma probatoriului administrat în dosarul penal privind infracțiunile de ,,conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice”, șoferul de 23 de ani a dobândit calitatea de suspect. Față de acesta a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore. (30.01.2021, ora 23.15 până la data de 31.01.2021, ora 23.15).

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava