MOPAN Suceava

Rareș Prisacariu, copilul de 7 ani care a primit Golden Buzz de la Smiley și Pavel Bartoș a reușit să ajungă direct în semifinală datorită poeziei pe care a interpretat-o la emisiunea Românii au talent de la Pro TV, notează click.ro.

Radu Herjeu, fost membru CNA, a avut o reacție dură după ce Rareș a primit Golden Buzz-ul. Acesta susține că micuțul de 7 ani nici măcar nu a înțeles mesajul poeziei pe care a recitat-o la Românii au talent și că a fost folosit pentru a transmite ceea ce nu are nicio legătură cu vârsta lui. „Rușine celor care au folosit un copil de şapte ani (care răspunde la întrebarea „De ce te cheamă x?” cu „Așa m-au botezat părinții!”) pentru a transmite un mesaj cu care nu doar că nu are nimic în comun, dar 99% îi este inaccesibil (ca limbaj, subiect, conjunctură, implicații). Și care, mai mult ca sigur, habar n-au ce înseamnă „silnicii”.”, a scris Radu Herjeu, pe pagina lui de Facebook, potrivit sursei citate.

Mama lui Rareș Prisacariu nu a rămas indiferentă la reacția lui Radu Herjeu. Femeia susține că micuțul de numai 7 ani a avut mereu o pasiune pentru citit, așa că talentul lui este dat de Dumnezeu. De asemenea, Gina Prisacariu a mărturisit că nu l-a obligat nimeni pe fiul ei să facă asta, ci doar a făcut ceea ce a simțit el.

Citește mai multe pe: https://click.ro/primetime/scandal-monstru-la-romanii-au-talent-dupa-ce-2238136.html?fbclid=IwAR3pAypQbp286aIyoNVP3BrpB08OxU6AQYPFJQsIF6ozaiqtbqX4i8mlaTQ

Scandal-monstru la Românii au talent, după ce Rareș Prisacariu a primit Golden Buzz! Un „greu” al televiziunii face acuzații dure: „Rușine”, 6.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.5/10 (2 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava