Concert pascal
MOPAN Suceava

Începe divorțul între Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf! Antrenorul Universității Craiova și-a anunțat soția, în direct la Realitatea Plus, să se prezinte pe 7 februarie 2022 la primul termen de divorț! Anamaria Prodan a luat foc, notează click.ro.

Impresara Anamaria Prodan și-a pierdut cumpătul când în presă au aparut imaginile cu Laurențiu Reghecampf și Corina, care au realizat prima lor ședință foto împreună de Crăciun, pentru Fanatik.ro. Anamaria Prodan a ieșit public, la Realitatea Plus, televiziunea unde este de curând acționară, și a avut o reacție dură atât la adresa soțului său, dar și a Corinei. Impresara a spus lucrurilor pe nume pentru prima dată referitor la divorțul de antrenorul Universtății Craiova.

“Noi nu am divorțat, nici măcar primul termen nu s-a stabilit. Când au apărut pozele, am fost sunată de către băiețelul meu plângând și mi-a zis: «uită-te ce a făcut tata»! Nici greață nu am mai putut simți! I-am trimis un mesaj și l-am felicitat pentru această ședință foto. Domnia sa nu-și vede copilul, nu-l interesează ce face copilul. Mai trimite din când în când pe card câte 100 de euro pentru el. Acum, de Sărbători, a considerat că este de cuviință să trimită 25 milioane lei vechi pentru copilul lui. L-am rugat de nenumărate ori să ia copilul și tu îmi spui că nu-l iei că ți-e frică că are Covid? De un an de zile acest domn dorește să-și distrugă copilul. De mii de ori, târându-mă și plângând pe parchet, eu îl iertam! Azi și-a dat arama pe față! De un an de zile te faci de râs în fața țării.“, au fost parte din declarațiile Anamariei Prodan, la Realitatea Plus, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/anamaria-prodan-il-desfiinteaza-pe-reghe-dupa-pozele-de-craciun-cu-corina-te-faci

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava