Concert pascal
MOPAN Suceava

Poliția Municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 că pe strada Vasile Bumbac din municipiul Suceava, șoferul unui autoturism este sub influența băuturilor alcoolice.Cu o

cazia deplasării la fața locului a fost identificat șoferul indicat, vizibil sub influența băuturilor alcoolice, dar și autotursimul care prezenta avarii în partea din față.

Cu ocazia verificării șoferului în bazele de date, s-a constatat faptul că acesta figurează cu permisul de conducere reținut, iar dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice este suspendat în perioada 08.09.2021-06.12.2021.

Având în vedere aspectele de mai sus, la fața locului s-a solicitat un echipaj din cadrul Biroului Rutier, iar în urma testării cu aparatul etilotest, rezultatul a fost pozitiv indicând valoarea de 1.03 mg./litru pur în aerul expirat.

Șoferul a fost transportat cu autospeciala de poliție la U.P.U. Suceava, în vederea recoltării de probe biologice de sânge.

Odată ajuns la U.P.U. Suceava, șoferul a devenit agitat, a adoptat un comportament deviant, motiv pentru care s-a folosit forța împotriva sa și a fost încătușat. De asemenea, bărbatul a refuzat colaborarea cu organele de poliție și cu cadrele medicale, a refuzat efectuarea examenului clinic și prelevarea de probe biologice de sânge.

Având în vedere că șoferul a continuat să aibă un comportament violent, agitat fizic și verbal, a refuzat colaborarea cu organele de poliție și personalul medical al Spitalului Județean, a fost solicitat un consult medical psihiatric iar ulterior a fost acceptată internarea acestuia la Secția de Psihiatrie Burdujeni, cadrele medicale dându-și acordul în acest sens.

S-a întocmit proces-verbal de constatare a infracțiunii flagrante, pentru săvârșirea infracțiunilor de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, „refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice de sânge” și „conducerea unui vehicul având permisul de conducere suspendat”.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava