Concert pascal
MOPAN Suceava

La 72 de ani, Gheorghe Turda s-a săturat de îndrăgosteală și amor nebun. Cântărețul, care toată viața lui a fost un cuceritor, a întors foaia și ca niciodată a declarat că nu mai vrea să-și facă o iubită care să se folosească de faima și numele lui. Deranjată de cele spuse într-o emisiune TV, Nicoleta Voicu, ultima lui iubită, a lansat un potop de acuzații la adresa solistului, potrivit click.ro.

Deranjată că Turda a declarat că și-a făcut reclamă pe spatele lui, Nicoleta Voicu, cea care a fost timp de doi ani iubita cântărețului, a dat mai multe replici dure. „Ce muzică reprezinți?! Folclorul românesc?! Muzica asta este a țăranului, a omului simplu. Ești inuman, omule! Inuman! Cât oi fi pe pământul ăsta să-ți fie foarte clar că totul este până la părinții și copilul meu, indiferent de micile noastre neînțelegeri. De la oameni ca tine mi se trag toate necazurile pe lumea asta. Mi-au năpădit bălăriile umane curtea părintească. Eu din punct de vedere pecuniar nu te-am căutat niciodată, tu m-ai exasperat două luni cu mesaje și telefoane. Ești obișnuit ca lumea să nu sufle în fața ta și să fii lăsat să arunci cu noroi în obrazul tuturor și nimeni să nu zică nimic, uite că eu zic că de la 01 ianuarie 2021 nu sunt 11 luni de când n-ai mai ținut nicio relație cu …partea a doua”, a  spus aceasta, dezvăluind că Gheorghe Turda a mai căutat-o, între timp, notează sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/scandal-monstru-nicoleta-voicu-il-desfiinteaza-pe-fostul-iubit-gheorghe-turda-ai

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava