MOPAN Suceava

Episodul de violență domestică dintre Ilie Năstase și soția sa, Ioana, a degenerat într-un scandal de proporții între Adriana Bahmuțeanu și milionarul Nick Rădoi, notează click.ro.

Fost iubit al Ioanei Năstase, în urmă cu trei ani, Nick Rădoi a creat un adevărat iureș în showbiz atunci când a declarat că el ar fi fost motivul  pentru care Ilie Năstase și-ar fi agresat soția. Din postura de comentator al scandalului, Adriana Bahmuțeanu l-a luat în vizor pe milionarul Nick Rădoi și, după ce l-a făcut „moșneag la andropauză”, fosta soție a lui Prigoană nu s-a mai abținut și a făcut noi declarații defăimătoare la adresa milionarului Nick Rădoi. „Este un prădător sexual, un moșneag care crede că are succes la femei tinere. Bietele femei sunt niște amețite muritoare de foame care se duc in America după bani. Rădoi este un frustrat, un prădător sexual care se laudă cu cuceririle lui din showbiz.”, a declarat Adriana Bahmuțeanu în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars.

Catalogat drept „moșneag la andropauză” de către fosta soție a lui Silviu Priogoană, Nick Rădoi (58 de ani) a reacționat dur prin intermediul ziarului Click!, fiind șocat de afirmațiile celei pe care o credea prietenă până mai ieri. ”Sunt foarte surprins că Adriana a făcut afirmații de genul acesta. În primul rând trebuie să fi tu un exemplu ca să faci așa afirmații.”, a declarat milionarul Nick Rădoi, în exclusivitate pentru click.ro.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/scandalul-dintre-bahmuteanu-si-nick-radoi-explodat-e-un-pradator-sexual-sufera-de

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava