Concert pascal
MOPAN Suceava

Scandalul din cadrul familiei Pastramă este departe de a se încheia. În urmă cu o săptămână, bruneta şi-a reclamat propriul fiu la Poliție și l-a acuzat că ar fi vandalizat casa alături de un grup de prieteni. Mai mult decât atât, ea a susținut că totul s-a întâmplat pe fondul consumului unor substanțe interzise. Robert a contrazis-o atunci pe mama sa și continuă să ofere dezvăluiri care nu îi fac cinste deloc lui Brigitte sau soțului acestuia, Florin Pastramă, potrivit click.ro.

Intrat în direct în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Robert a dezvăluit că din cauza mamei sale a ajuns să doarmă și pe bancă, în parc. El a dezvăluit că are multe datorii pe care intenționează să le plătească cu banii care îi vor reveni în urma moștenirii. Mai mult decât atât, tânărul a aruncat vorbe dure și asupra lui Ilie Năstase. Robert susține că fostul tenisman l-a numit escroc și a susținut că va ajunge după gratii, mai devreme sau mai târziu din cauza acțiunilor sale, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/scandalul-dintre-brigitte-si-fiul-ei-ia-amploare-robert-ii-aduce-noi-acuzatii

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava