Concert pascal
MOPAN Suceava

Scandal ca la uşa cortului! Tatăl lui Britney Spears, Jamie, 68 de ani, este distrus de cearta cu Britney Spears, 39 de ani. Jamie Spears a fost surprins de paparazzi slăbit şi abătut la doar câteva zile după ce a apărut în faţa instanţei pentru a da explicaţii legate de administrarea averii fiicei lui, potrivit click.ro.

Jamie Spears, 68 de ani, a reuşit să învingă cancerul în urmă cu câţiva ani şi pare extrem de afectat de scandalul care a ajuns în instanţă. Tatăl lui Britney Spears a vândut casa în care vedeta a crescut şi acum locuieşte într-o rulotă parcată în Kentwood, Louisiana, SUA. Recent a fost surprins de paparazzi la doar două zile după înfăţişarea în faţa judecătorului. Britney nu mai vrea ca el să fie tutorele său, ci Jodi Montgomery. Acceptă tutela, dar nu mai vrea să-i fie tutore tatăl ei. Îi e frică de el şi îl acuză că a forţat-o să urce pe scenă şi bolnavă. Britney susţine că tatăl ei a abuzat-o, îi toacă averea cum vrea el şi spune că din cauza lui nu a mai urcat pe scenă, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/scandalurile-au-distrus-familia-lui-britney-spears

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava