Concert pascal
MOPAN Suceava

Actriţa Scarlett Johansson a fost numită ‘Cea Mai Sexy Femeie În Viaţă’ de către revista Esquire, informează contactmusic.com. Este pentru a doua oară când vedeta primeşte acest titlu din partea revistei, prima dată fiind în 2006, lucru care o face să fie singura femeie din istorie care a primit această distincţie de două ori.

Frumoasa actriţă în vârstă de 28 de ani, care este logodită cu francezul Romain Dauriac, şeful unei agenţii publicitare, a acordat cu această ocazie şi un interviu pentru numărul din Noiembrie al revistei Esquire, interviu în care a vorbit despre gelozia care se mai ivişte într-un cuplu, despre viaţă şi despre cariera sa. “Nu ştiam şi nu credeam că sunt o persoană geloasă, până să-mi cunosc actualul iubit, logodnicul meu. Cred că, poate, în trecut, nu am avut o relaţie atât de profundă. Nu că nu mi-a păsat, doar că nu cred că m-a interesat atât de tare.”, a spus Scarlett, potrivit sursei citate.

Vedeta a şi glumit în cadrul interviului, spunând că, din moment ce se apropie de 30 de ani, încet, încet, va trebui să lupte pentru ‘rolurile bune’, pentru că nu le va mai obţine atât de uşor.

Titlul de ‘Cea mai sexy femeie în viaţă’ a fost câştigat anul trecut de Mila Kunis, iar în 2011, cântăreaţa Rihanna a fost cea care a primit această distincţie din partea revistei Esquire..

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava