MOPAN Suceava

Filmul ´Avengers: Age of Ultron´ a fost învăluit în mister, notează contactmusic.com. Distibuția peliculei ´Avengers: Age of Ultron´ spune că scenariul trebuia să fie făcut bucăți în fiecare zi pentru a evita scăparea de detalii din peliculă. Strălucitoarea distribuție a participat la premiera din Londra. Elizabeth Olsen a declarat că paza a fost strictă pe platourile de filmare ´Avengers: Age of Ultron´, potrivit sursei citate.

Elizabeth Olsen care interpretează un nou personaj, Scarlet Witch, a spus că securitatea a fost riguroasă, în timp ce Paul Bettany – care joacă rolul The Vision – a zis că scenariul nu i-a fost niciodată trimis prin e-mail.

Bettany a comunicat pentru Newsbeat că a fost însoțit ˝de un paznic, aveam un nume scris pe toată pagina ca să nu-l pot posta pe Twitter…trebuia să-mi fie livrat în mână.˝ Olsen a adăugat: ˝Era destul de haios că trebuia să ardem paginile cu rolul nostru din fiecare zi… nu ni se permitea să mergem acasă cu mica noastră pagină cu orice făceam noi în ziua respectivă. Le-au luat din rulotele noastre și le-au mărunțit. Este destul de nebunesc.˝

Chris Evans, Captain America din film, a explicat că majoritatea peliculelor Marvel sunt ținute secret. ˝Tot ce ține de Marvel este foarte bine ținut sub cheie și ascuns, trebuie să semnezi un contract de confidențialitate. ˝, a mai relatat el.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava