Concert pascal
MOPAN Suceava

S-a tras cortina pentru totdeauna pentru maestrul Alexandru Arşinel! Marele actor a încetat din viaţă la 83 de ani, joi, 29 septembrie, la Spitalul Universitar din Capitală, după o perioadă îndelungată în care s-a confruntat cu mai multe probleme de sănătate, notează click.ro.

Artistul a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni şi de foarte mulţi admiratori. Soţia sa, Marilena, i-a fost alături până în ultima clipă, chiar dacă este paralizată aproape total.

Peste 200 de oameni au venit să-l conducă pe regretatul Alexandru Arşinel pe ultimul drum, ieri, la prânz, la Cimitirul Bellu din Bucureşti. Familie, prieteni, foşti colegi, dar şi foarte mulţi fani au fost „în public” şi l-au aplaudat pentru ultima dată. S-au strâns cu toţii încă dinainte de orele 12.00, în curtea cimitirului, pentru a-şi lua adio de la marele maestru.

Marilena, soţia, a fost adusă în scaun cu rotile din cauză că de şase ani este paralizată în urma unui accident casnic. Aceasta a venit însoţită de fii ei, Bogdan şi Cristian, care au ajutat-o să se deplaseze. Chipul ei a exprimat multă suferinţă, căci despărţirea de cel care i-a fost alături vreme de 54 de ani nu avea cum să fie uşoară. Toată atmosfera a fost extrem de emoţionantă, mai scrie sursa citată.

Citește articolul complet și vezi FOTO pe: https://click.ro/vedete/vedete-romanesti/scene-emotionantemarilena-catre-arsinel-te-voi-2209613.html

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava