MOPAN Suceava

Andreea Novac anunță o schimbare de dată și format pentru prezentarea sa din cadrul Rezidenței (burn)OUT de la GreenHouse, Iași: evenimentul programat anterior ca având loc sâmbătă, 28 mai 2022, la ora 18:00, la GreenHouse, cu intrare liberă, va avea loc de fapt cu o zi mai devreme, vineri, 27 mai, la ora 18:00.

Punctul de pornire în expediția de prezentare este Bolta Rece, nu departe de sediul GreenHouse. Doritorii trebuie să se înscrie pentru participare prin email la andreea.novac @ gmail.com. Se va forma un grup de aproximativ zece persoane – participanților li se recomandă să poarte încălțăminte confortabilă.

„Vom face o plimbare împreună, pe parcursul căreia vom împărtăși, prin cuvânt sau limbaj corporal, povești personale pentru a reda o experiență culturală”, declară Andreea Novac.

În cadrul rezidenței sale de la Iași a avut loc atelierul de dans contemporan Răspunsuri creative în situații explozive (creativitate și oboseală) la Teatrul din Stejar și o cercetare artistică care abordează burnout-ul și epuizarea ca părți integrante și tolerate ale muncii culturale și artistice, cercetare gândită și aplicată de Andreea Novac în tandem cu socioloaga Fidelie Kalambayi.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava