Concert pascal
MOPAN Suceava

Andrei Ciutac și Mihai Ungurian și-au  înaintat demisiile din funcția de președinte, respectiv vicepreședinte la  clubul de fotbal ACS Foresta Suceava. Funcția de președinte a grupării de pe Areni va fi preluată de Gabriel Clim, fostul patron la Rapidului CFR Suceava, iar numele viitorului antrenor va fi anunțat până luni, 18 iulie, când este programată reunirea lotului.

Andrei Ciutac și Mihai Ungurian și-au înaintat demisia din funcția de președinte, respectiv vicepreședinte al Forestei, se arată într-un comunicat transmis luni seară de clubul  sucevean.

Funcția de președinte a grupării de pe Areni va fi preluat de Gabriel Clim, fostul patron la Rapidului CFR Suceava, iar numele viitorului antrenor va fi anunțat până luni, 18 iulie, când este programată reunirea lotului.

“Încă de la începutul proiectului, scopul clubului ACS Foresta Suceava a fost acela de a deveni o emblemă a comunității locale în fotbalul național. Ca urmare a ratării obiectivului promovării în al doilea eșalon fotbalistic, președintele Andrei Ciutac și vicepreședintele Mihai Ungurian și-au înaintat demisiile din funcțiile de președinte, respectiv vicepreședinte.
În urma acestui demers și din dorința de a continua munca începută în anul 2016, proiectul ACS Foresta Suceava va trece printr-un proces de reorganizare, primul pas în acest sens fiind numirea domnului Gabriel Clim în funcția de președinte.
Pana la data de 18.07.2022 cand va fi reunirea lotului urmează sa fie numit si noul antrenor principal pentru sezonul următor”, se arată în comunicatul clubului Foresta.

Se pare că la pachet cu noul președinte al clubului ar urma să fie numit antrenor Dorin Goian. Mai trebuie doar ca fostul internațional să își dea acordul. Mai trebuie spus că Dorin Goian a mai fost pe banca Forestei o scurtă perioadă, iar anterior a ocupat o funcție de conducere în club. Aceste măsuri par să fie în concordanță cu solicitările primarului Ion Lungu, care a sugerat că o unificare a cluburilor Foresta și Juniorul Suceava ar fi în beneficiul fotbalului local, inclusiv prin promovarea de jucători autohtoni.

Viitorul sezon al Ligii a III-a va debuta pe 27 august într-un format cu zece serii a câte zece echipe.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava