MOPAN Suceava

Începând cu 1 martie, compania Tarom va opera mai multe zboruri pe ruta Suceava-Bucureşti, şi retur. Anunţul a fost făcut de preşedintele Consiliului Judeţean, Cătălin Nechifor. El a afirmat că vor fi curse de la Bucureşti spre Suceava, cu plecare din Capitală la ora 21.20 şi aterizare pe aeroportul din Salcea la ora 22.30, duminica, lunea, marţea, miercurea şi joia. Aeronavele Tarom vor decola de la Suceava lunea, marţea, miercurea, joia şi vinerea, la ora 05.55 şi vor ajunge în Bucureşti, la ora 07.10. Potrivit preşedintelui Nechifor, cursele Suceava-Bucureşti au legătură cu 20 de rute europene, printre care se află Londra, Madrid, Munchen, Paris şi Viena. La acest moment, Tarom operează doar cîte un zbor dus-întors pe ruta Bucureşti-Suceava, în zilele de luni şi joi.

Cătălin Nechifor a mai spus că în momentul de faţă sunt spre finalizare şi negocierile cu privire la introducerea unei curse charter pe perioada verii, pe ruta Suceava – Antalya şi retur. De asemenea, el a spus că o companie low cost va anunţa în scurt timp prima rută externă pe care o va opera de pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” Suceava.

Schimbarea orarului de zbor al Tarom facilitează legături mai rapide din Suceava către 20 de destinaţii europene, 10.0 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (3 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava