Concert pascal
MOPAN Suceava

Şi în acest an, Suceava a fost gazda uneia dintre fazele zonale ale Cupei „Hagi Danone” la fotbal. Timp de două zile, stadionul „Areni” a găzduit nu mai puţin de 32 de partide în care s-au confruntat 32 de echipe reprezentând şcoli din judeţul Suceava.
La final, după o serie de dispute dramatice, multe încheiate după executarea loviturilor de departajare, formaţia care va beneficia de un sejur pe litoral la finele lunii mai va fi cea a Şcolii din Bosanci.

În semifinale, favorita, echipa Şcolii Gimnaziale nr.9 din Suceava a fost învinsă cu 2-1 de Şcoala Gimnazială Şerbăuţi, în timp ce formaţia Şcolii din Bosanci a câştigat, tot cu 2-1, disputa cu Liceul Tehnologic „Mihai Eminescu” din Dumbrăveni.
În finala mare, întâlnirea dintre echipele Şcolii din Bosanci şi din Şerbăuţi s-a încheiat la egalitate, 0-0. Învingătoarea s-a hotărât în urma loviturilor de departajare, micii jucători din Bosanci fiind mai inspiraţi decât adversarii lor.
Din echipa câştigătoare pregătită de profesorul Valeriu Avrămia au făcut parte jucătorii: Daniel Drăgoi, Gabriel Curic, Sergiu Bivol, Denis Nechifor, Flavius Bivol, Robert David, Alexandru Spoială, Cătălin Şutu, Ciprian Sandu, Timotei Miron, Lucian Bolohan şi Caludiu Eremie.

„Ca de fiecare dată aici la Suceava copii s-au bucurat enorm la această competiţie. Şi în acest an au venit o mulţime de şcoli, a fost o atmosferă frumoasă şi am beneficiat şi de o vreme splendidă. Sper ca toţi să se fi simţit bine, iar Şcoala din Bosanci să se descurce cu brio la turneul final de la Constanţa” a declarat directorul zonei Moldova al Cupei „Hagi Danone”, Ciprian Anton.

Premiul pentru cel mai bun portar a fost acordat lui Dan Gaşpar, iar cel de golgheter lui Alexandru Savin, ambii de la Şcoala nr.9 din Suceava.

Turneul final al Cupei „Hagi Danone” va avea loc în perioada 25-29 mai la Constanţa la Academia „Gheorghe Hagi”. Pe lângă cele patru învingătoare ale fazelor zonale, la turneu vor mai participa echipele de la Liceul Teoretic „Eugen Pora” din Cluj Napoca şi de la Şcoala Gimnazială „Liviu Rebreanu” din Târgu Mureş, calificate în urma rezultatelor din anii anteriori, dar şi alte şase cluburi cu rezultate deosebite, Dinamyk Craiova, Kinder Sângeorgiu de Mureş, Luceafărul Drobeta Turnu Severin, Kinder Târgovişte, Viitorul Cluj şi Academia „Gheorghe Hagi”.

Laureata întrecerii de la Constanţa va fi desemnată campioană naţională şi va juca la Danone Nations Cup la Paris în toamna acestui an.

Sursa foto: www.gazetasv.ro

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava