MOPAN Suceava

Asociația Generaţiei de Azi împreună cu Consiliul Elevilor, organizează  în localitatea Corbu din judeţul Constanţa, în perioada 3 – 10  august, a doua ediţie a mult aşteptatei Școli de Vară “Tinerii de Azi – Adulții de Mâine”, care va reuni tineri, cadre didactice și invitați timp de o săptămână la Pensiunea Cristiana.

Obiectivul principal al evenimentului este implicarea tinerilor în acțiuni practice și schimburi de experiență, menite să îi ajute pe aceștia să se dezvolte armonios, într-o societate din ce în ce mai pragmatică și multilateral dezvoltată. Școala de Vară nu este doar un prilej de socializare, ci are și o componentă          cultural-educațională, vor participa la cursuri de comunicare şi oratorie, dezbatere și argumentare,  susținute de specialiști recunoscuți la nivel national, și nu în ultimul rând de încurajare a tinerilor prin implicarea activă în societate, în construirea unui viitor propice dezvoltării de idei.

Participanții vor avea în program cursuri de dezvoltare personală (debate, teatru-forum, jurnalism/reportaj), dar și discuții libere  menite să le mărească motivația, susținute de modele de viață demne de urmat – de la artişti şi până la oameni de cultură, toate îmbinate cu activități recreaționale (caic, canoe, tir cu arcul, alpinism, înot, jocuri în aer liber etc.).

Pentru a doua ediţie, sunt puse la dispoziţie 50 de locuri pentru tineri cu vârsta cuprinsă între 15 și 25 de ani. Ce-i care doresc să participe o pot face prin depunerea unei aplicații pe platforma Wedu.ro până la data de 12 iulie 2015.

Noutatea acestei ediţii este faptul că se vor putea înscrie tineri şi din afara graniţelor ţării, anunţându-şi deja prezenţa tineri din Republica Moldova şi Ucraina.

Multumim de susţinere platformei Waterfall Edu şi Pensiunii Cristiana din localitatea Corbu, pentru implicarea de care dau dovadă, în pregătirea Şcolii de Vară.

Şcoala cea mai tare e la mare: Școala de Vară “Tinerii de Azi - Adulții de Mâine”, revine!, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava