MOPAN Suceava

Centrul Europe Direct Nord-Est organizează campania Școala de afaceri pentru copii/Children`s Business School, ediția a V-a, în perioada 30 mai – 13 iunie 2017. Evenimentul se derulează cu sprijinul structurii gazdă, Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est.
De-a lungul anilor, evenimentul a adunat peste 500 de participanți și se bucură de popularitate crescută în cadrul instituțiilor de învățământ și în rândul publicului nemțean, devenind o tradiție care asigură continuitate implicării Centrului Europe Direct Nord-Est în educația antreprenorială a tineretului.
Anul acesta, la cea de-a cincea ediție, competiția se va desfășura pe două categorii: clasele V – VIII și clasele IX – XII, ce vor prezenta proiectele lor de afaceri în cadrul „Târgului de Idei de Afaceri”, ce va avea loc pe 30 mai 2017, orele 12.00 – 15.00, la Rubik Hub, Piatra Neamț. Miza acestei competiții este admiterea la sesiunea de instruire în antreprenoriat, leadership și dezvoltare personală – CBS Leadership Skills Training, oferită de Centrul ED, și participarea la programul de învățare experiențială outdoor, de tip Challenge – Experiential Business Challenge. Anul acesta, în premieră, colegii noștri de la Europe Direct Vaslui vor organiza în oglindă evenimentul Școala de Afaceri pentru Copii, sub denumirea „Young in Business”, după modelul pus la punct de Europe Direct Nord-Est. Tinerii antreprenori aspiranți din Piatra Neamț își vor întâlni colegii din Vaslui în cadrul instruirii și vor merge împreună la sesiunea de învățare experiențială outdoor.
Școala de afaceri pentru copii își propune să insufle tinerilor ideea că propria afacere este o alternativă mai mult decât viabilă căutării unui loc de muncă, în contextul unei piețe a locurilor de muncă destul de dure și cu posibilități limitate. Există nenumărate exemple de antreprenori care și-au început afacerile imediat ce au ieșit de pe băncile școlii și este în beneficiul tinerilor noștri să ia în considerare cât mai din timp opțiunea de a-și valorifica potențialul în acest mod.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava