Concert pascal
MOPAN Suceava

Școala de bani pe Roți, cel mai extins program itinerant de educație financiară pentru copii din România, ajunge la Suceava. Acolo, camionul FLiP se va afla pe strada Ștefan cel Mare nr. 31, în fața Sucursalei Județene BCR până pe 23 aprilie. Atelierele de educație financiară prin joacă se desfășoară zilnic, în intervalul orar 08:15 – 18:00, iar înscrierile sunt gratuite. Școlile din acest oraș și din localitățile conexe se pot înscrie în intervalele orare 8:15 – 9:45, 10:00 – 11:30, 12:00 – 13:30, 14:00 – 15:30, 16:00 – 17:30 și 18:00 -19:30. Cei interesați pot accesa pagina https://www.scoaladebani.ro/peroti/ sau suna la numărul de telefon 0725 772 255.

Proiectul de educație financiară îi încurajează pe copiii între șapte și 14 ani să învețe cum circulă banii prin lume, cum să facă economii și cum să gestioneze un buget, realizând toate acestea cu ajutorul unor jocuri desfășurate în cadrul atelierelor de educație financiară. Acestea au loc în camionul FLiP, special amenajat pentru a fi deopotrivă loc de joacă și sală de curs. Timp de câte o oră și jumătate, grupuri de câte 15 elevi sunt ghidați de traineri specializați într-o călătorie care are drept scop să îi familiarizeze pe cei mici cu noțiunile financiare de bază.

”Continuăm anul acesta misiunea noastră de a aduce educația financiară cât mai aproape de elevi și de a forma, cu sprijinul trainerilor noștri, viitori adulți care pot lua decizii financiare chibzuite. Programul Școala de bani pe roți a fost primit foarte bine anul trecut și avem încredere că orașele în care FLiP se va afla în 2018 vor avea aceeași deschidere către proiect. Continuăm traseul caravanei cu Suceava, unde abia așteptăm să facem cunoștință cu elevii pe care îi invităm la o călătorie antrenantă despre bani și valoarea lor”, a declarat Andreea Nicoleta Deliu, coordonatoarea proiectului Școala de bani.

În 2017, FLiP a parcurs aproape 10.000 de km și a ajuns în București, Constanța, Tulcea, Galați, Focșani, Bacău, Vaslui și Piatra Neamț. Peste 7000 de elevi din orașele în care a ajuns camionul au participat la atelierele gratuite de educație financiară într-un singur an. În 2018, camionul a ajuns în comunitățile din Iași și Botoșani. După Suceava, FLiP va ajunge în Baia Mare, Bistrița-Năsăud, Cluj-Napoca, Timișoara, Arad, Oradea, Deva, Alba Iulia și Sibiu.

Școala de bani pe Roți este un proiect realizat în parteneriat cu BCR Leasing și Fundația Vodafone România, reprezentând o componentă a programului național de educație financiară al BCR – Școala de bani, care se adresează copiilor, adolescenților și adulților. În ultimul an, peste 1000 de angajați ai BCR au devenit, în mod voluntar, profesori de educație financiară și au oferit, până acum, unui număr de 20.000 de români workshop-uri de educație financiară, în cadrul proiectului Școala de bani – ore de educație financiară pentru adulți.

Mai multe detalii despre înscrieri se pot obține accesând www.bcr.ro/educatiefinanciara

Banca Comerciala Romana (BCR), membră a Erste Group, este cel mai important grup financiar din România, incluzând operaţiunile de bancă universală (retail, corporate & investment banking, trezorerie şi pieţe de capital), precum şi societăţile de profil de pe piaţa leasingului, pensiilor private si a băncilor de locuinţe. BCR este banca Nr.1 în România după valoarea activelor (14,8 mld EUR), banca Nr.1 după numărul de clienţi şi banca Nr.1 pe segmentele de economisire şi creditare. BCR este cel mai valoros brand financiar din România, după gradul de încredere al clienţilor şi după numărul celor pentru care BCR este principală instituţie cu care fac banking.

BCR oferă gama completă de produse şi servicii financiare prin intermediul unei reţele de 22 de centre de afaceri si 18 birouri mobile dedicate companiilor şi 514 unităţi retail localizate în majoritatea oraşelor din întreaga ţară cu peste 10.000 de locuitori. BCR este banca Nr.1 din România pe piaţa tranzacţiilor bancare, clienţii BCR având la dispoziţie cea mai mare reţea naţională de ATM – peste 2.000 de bancomate şi POS – 15.200 de terminale pentru plată cu cardul la comercianţi, precum şi servicii complete de Internet banking, Mobile Banking, Phone-banking şi E-commerce.

Erste Group este unul dintre principalii furnizori de servicii financiare din estul Uniunii Europene. 46.700 de angajați deservesc 15,9 milioane de clienți în cadrul a 2.700 de filiale din 7 țări (Austria, Republica Cehă, Slovacia, România, Ungaria, Croația, Serbia). La sfârșitul celui de-al treilea trimestru din 2016, Erste Group deținea active totale în valoare de 206,8 miliarde EUR, înregistra un profit net de 1,18 miliarde EUR, precum și un indice al capitalului comun de rangul 1 (Basel 3 implementat integral) la 13,2%.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Timp liber
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava