MOPAN Suceava

Școala gimnazială Țibeni din comuna Satu Mare și-a schimbat înfățișarea. În bine. Unitatea de învățământ a fost supusă unui amplu proiect de reabilitare, modernizare și dotare finanțat prin PDNL inaugurarea lucrărilor având loc la începutul acestei luni în prezența primarului Adrian Toader Lavric, a viceprimarului Mihai Moroșan, a consilierilor locali și a cetățenilor din Țibeni. ”Proiectul e început din 2019 din perioada când eram viceprimar. Primar era pe atunci domnul Ștefan Cramarciuc. Este un proiect finanțat prin PNDL în valoare de 2,29 de milioane de lei cu o cofinanțare de la bugetul local de 330.000 de lei.  S-a investit  mult  începând cu acoperișurile la ambele corpuri de școală, anveloparea  clădirilor,  reabilitarea sălilor de clasă plus dotarea lor cu mobilier nou. Un  lucru important pentru această școală este dotarea cu patru grupuri sanitare în interior, grupuri moderne nemaifiind  nevoie ca elevii și cadrele didactice să iasă afară pe vreme nefavorabilă, zăpadă , ploaie”, a spus Lavric.

Primarul a ținut să mulțumească constructorului pentru calitatea lucrării, firma suceveană Comtransport, dar și tuturor celor care s-au implicat în această investiție de la inițiere până la finalizarea ei. ”Îi mulțumesc în special domnului viceprimar Mihai Moroșan care în ultima perioadă zilnic a asistat și a coordonat bunul mers al lucrărilor de la școala din Țibeni.  Dacă nu ar fi fost el zilnic în zonă cred că nici astăzi școala nu ar fi fost funcțională. Mulțumesc tuturor celor care au susținut acest proiect de la inițierea lui până la finalizare, fostului și actualului Consiliu Local”, a  spus primarul.  La inaugurarea lucrărilor de modernizare  a școlii din Țibeni unde învață 200 de elevi s-a săvârșit și o slujbă de sfințire oficiată de preotul din localitate.

Școala din Țibeni, comuna Satu Mare, modernizată printr-un proiect PNDL. Primarul Adrian Toader Lavric: ”Este o investiție extrem de importantă pentru comunitatea din Țibeni”, 7.5 out of 10 based on 2 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 7.5/10 (2 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava