MOPAN Suceava

Anul acesta, Școala Gimnazială nr.10 din cartierul sucevean Burdujeni a câștigat cel de-al patrulea titlu de <Școală Europeană>, după ce s-a clasat pe locul III din 90, la nivel național. Competiția a fost lansată în 2004 de Ministerul Educației și se adresează tuturor unităților de învățământ preuniversitar implicate în programele europene din domeniul educației și formării profesionale Erasmus+. Directoarea Școlii 10, profesoara de română Rodica Zimbru, a declarat, la Radio Top, că meritul pentru obținerea noului premiu aparține colectivului, dar și inspectoarei pe programe europene Lidia Acostoaie.

Directoarea a afirmat: „A fost o muncă foarte susținută, o muncă de echipă și le aduc mulțumiri colegilor. Îi mulțumesc și inspectoarei Lidia Acostoaie, fără de care poate nu ar fi fost posibil acest loc III. Dumneaei a fost mereu alături de toate școlile sucevene intrate în competiția <Școală europeană>. Ne-a fost aproape, ne-a coordonat și acest premiu i-l datorez și dumneaei”. Profesoara Zimbru a mai spus că echipa de proiect a beneficiat de sprijinul întregului colectiv și a adăugat: „Acolo unde a fost nevoie s-au implicat cu drag și profesori și elevi în activități”.

De asemenea, directoarea a menționat că Școala 10 derulează din 2005 proiecte europene, iar toate produsele acestora, respectiv materiale didactice și materiale create, au rămas în unitate. Rodica Zimbru a spus: „Au fost create suporturi de curs, jocuri, broșuri, portofolii ale proiectelor și cărți de basme traduse în limba engleză. Cărțile de basme sunt creații ale elevilor traduse de colegii noștri de limba engleză”. La Școala nr.10 din Burdujeni sunt 54 de cadre didactice, iar în precedentul an de învățământ au fost înscriși 1.097 de elevi în 24 de clase primare și 16 gimnaziale.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava