Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultimii ani, rugbiul juvenil din Gura Humorului a dovedit că este în top, echipele din oraș numărându-se aproape în fiecare an printre protagonistele campionatelor național.

Și în acest an, deși încurcat serios de pandemia cu Covid 19, CSŞ Gura Humorului are patru jucători selecționați la echipa națională Under-20 a României. Este vorba despre Irinel Sebastian Legean, Sebastian Vasilovici, Alexandru Gîrda și Ilie Cătună, care vor participa, în această lună la un stagiu de pregătire pe care “stejarii” îl efectuează la Snagov.

Primii trei au debutat în recentul sezon încheiat în Divizia Națională de seniori, în condițiile în care,, în acest an, toate competițiile naționale de juniori au fost anulate din cauza pandemiei de Covid.

Lotul naționalei Under-20 la sediul Federației Române de Rugby și va rămâne la București până la finalul testelor medicale, după care se va deplasa la Snagov. Pentru acest cantonament de pregătire, staff-ul tehnic a selecționat 26 de sportivi.

România U20 a avut ultimul stagiul de pregătire în luna martie, anul acesta, mai exact un cantonament în Franta, în cadrul căruia a disputat două meciuri de verificare cu Massy Espoirs și Rouen Normandie Espoir.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava