Concert pascal
MOPAN Suceava

În perioada 15-18 iunie 2017 a avut loc la Neptun, Școla de pregătire politica 2017 a Tineretului Social Democrat.
În cadrul acestei școli, peste 800 de membri TSD din întreaga ţară au discutat despre viitorul lor și al Europei, despre politică și administrație, despre modul cum să îți construiești un plan de carieră.
TSD Suceava a fost reprezentată de președintele Organizației TSD George Șoldan alături de Fediuc Cătălin, Bondar Ioana, Zup Larisa, Floriștean Constantin, Mihoc Alexandru, Onofrei Bogdan, Andrei Răzvan Atanasiu, Onofrei Andreea și Scutelnicu Sebastian.
Dezbaterile cu diferite teme de interes pentru tinerii din România, paneluri interactive, constructive, au fost moderate de lideri importanți din Partidul Social Democrat; miniştrii, secretari de stat, europarlamentari şi nu numai.
”Au fost patru zile de dezbateri intense, care ne fac să credem că în continuare TSD este cea mai importantă organizație de tineret din Romania. Şcoala a fost un real succes şi ţin să mulţumesc echipei de la Constanţa pentru buna organizare şi nu în ultimul rând preşedintelui TSD  Gabriel Petrea pentru că a reuşit să continuie buna tradiție a organizației nostre și să ne unească din nou în această tabară de pregătire politică.” a declarat președinte al Organizației județene TSD Suceava,  George Șoldan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava