Concert pascal
MOPAN Suceava

Sala Sporturilor din Pitești a găzduit de curând turneul final al Cupei României la lupte greco-romane pentru cadeți. Sportivii de la Clubul Sportiv Municipal și Liceul cu Program Sportiv din Suceava pregătiți de Valerică Gherasim, Daniel Ciubotaru și Andrei Bolohan au dovedit din nou că au valoare, numărându-se printre protagoniștii întrecerii.
Iulian Felix Dediu (categoria 71 de kilograme) a reușit să se claseze pe locul al doilea, în vreme ce Ana Maria Andriș (categoria 49 de kilograme), Ștefan Bălan (categoria 71 de kilograme), Paul Moroșan (categoria 65 de kilograme) și Georgian Straton (categoria 52 de kilograme) au urcat pe treapta a treia a podiumului de premiere.
Pentru turneul final de seniori al Cupei României, care se va desfășura la sfârșitul lunii mai, au obținut calificarea patru luptători suceveni, Bogdan Pop, la categoria 60 de kilograme, Adrian Agache, la categoria 77 de kilograme, Cosmin Mihalache, la categoria 87 de kilograme, și Teodor Chira, la categoria 130 de kilograme.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava