Concert pascal
MOPAN Suceava

La sfârșitul săptămânii trecute, Constanța a fost gazda Campionatului Național de Lupte Greco-Romane pentru seniori Under 23 și cadeți. Sportivii de la CSM și LPS Suceava au arătat de ce sunt în stare ți au urcat de opt ori pe podiumul de premiere.

Medalie de aur la aceste Naționale au obținut Adrian Agache (21 de ani, categoria 77 de kilograme) și Teodor Chira (20 de ani, categoria 130 de kilograme), ambii la categoria Under 23, sportivii fiind antrenați la CSM Suceava de Valerică Gherasim. La aceeași categorie de vârstă, Cosmin Mihalache (18 ani, categoria 87 de kilograme) a devenit vicecampion național, în vreme ce Bogdan Pop (18 ani, categoria 55 de kilograme) a cucerit medalia de bronz, ultimii doi fiind pregătiți la LPS Suceava de antrenorul Andrei Bolohan.

CSM Suceava s-a remarcat și în întrecerea cadeților, prin doi sportivi antrenați de Daniel Ciubotaru. Felix Dediu s-a situat pe locul secund concursul de la categoria 65 de kilograme, în vreme ce Ana Maria Andraș a terminat a treia la 49 de kilograme. Această medalie cucerită pentru secția de lupte greco-romane de la CSM Suceava într-o întrecere feminină.

LPS Suceava și-a trecut în palmares alte două medalii de argint la categoria cadeți, prin Georgian Straton, la categoria 48 de kilograme, și Cosmin Crețu, la categoria 92 de kilograme, ambii sportivi avându-l antrenor pe Valerică Gherasim.

„Suntem mulțumiți de modul în care sportivii noștri s-au comportat la această competiție. Performanțele au fost absolut remarcabile în acest an deosebit de dificil. Școala suceveană de lupte greco-romane și-a reconfirmat valoarea, demonstrând caracter și capacitate de a trece peste orice obstacol”, a declarat antrenorul Valerică Gherasim, care a dorit să mulțumească pentru sprijin Consiliului Local Suceava, precum și sponsorilor Ghiță Ignat, Doru Onuț și Sevi Caba, de la Restaurantul Melody.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava