Concert pascal
MOPAN Suceava

În ultima perioadă de timp, tinerii luptători confirmat valoarea şcolii sucevene atât la nivel naţional, cât şi în competiţiile internaţionale. O primă dovadă a performanţelor sportivilor suceveni a reprezentat-o rezultatele înregistrate la Turneul Internaţional pentru copii, cadeţi şi juniori de la Botoşani, acolo unde elevii antrenorilor antrenorilor Valerică Gherasim, Andrei Bolohan şi Daniel Ciubotariu au urcat de cinci ori pe podiumul de premiere. La concursul botoşănean au participat peste 180 de sportivi de la cluburi din Botoşani, Suceava, Piatra Neamţ, dar şi de la patru cluburi din Republica Moldova.
S-au remarcat în mod deosebit la acest turneu, Marius Blându, de la LPS Suceava la juniori II şi Daniel Blănari de la CSM Suceava la juniori I, ambii câştigând categoriile la care au concurat, la 54 de kilograme, respectiv 84 de kilograme. Medalii de bronz au obţinut Viorel Strugariu, de la CSM Suceava la categoria 66 de kilograme juniori I, Andrei Agache, de la LPS Suceava la categoria 85 de kilograme şi Sebastian Perepeliuc, de la acelaşi club, la categoria 96 kilograme, ambii juniori II.
Unul dintre cele mai bune rezultate înregistrate de luptătorii suceveni în ultima perioadă a fost realizat de sportivul Teodor Horătău de la LPS Suceava. Sportivul pregătit de Andrei Bolohan a reuşit să cucerească medalia de aur la categoria 55 de kilograme la Cupa Balcanică care a avut loc la Bursa în Turcia.
La finele acestei săptămâni, la Craiova, luptătorii suceveni se vor „bate” pentru medalii la Finala Campionatului Naţional individual la categoria juniori I. Au şanse reale la un loc pe podium, Teodor Horătău, Daniel Blănari şi Viorel Strugariu. Delegaţia suceveană condusă de antrenorii Valerică Gherasim, Amdrei Bolohan şi Daniel Ciubotariu va numără 12 sportivi şi pe lângă cei trei favoriţi la medalii aşteaptă o surpriză plăcută şi din partea celorlalţi.

Şcoala suceveană de lupte îşi demonstrează din nou valoarea, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava