MOPAN Suceava

Prefectura Suceava a transmis că școlile din comunele Bălcăuți și Burla intră în scenariul roșu de funcționare. Într-un comunicat de presă, această decizie a fost luată de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență, având în vedere contextul epidemiologic actual înregistrat la nivelul județului Suceava, în special în comunele Bălcăuți și Burla, statisticile zilnice privind incidența cazurilor pozitive Covid- 19 la nivelul fiecărei unități administrativ teritoriale, la propunerea consiliilor de administrație ale unităților de învățământ, avizate de ISJ Suceava și DSP Suceava. Măsura dispusă prin hotărârea CJSU menționată se menține până la diminuarea incidenței cazurilor pozitive la nivelul comunei Bălcăuți sub pragul de 1,5/ 1000 de locuitori și a incidenței cazurilor pozitive la școala din localitatea Burla sub pragul de 3/unitate de învățământ.

De asemenea, s-a declarat închis în data de 28.09.2020 focarul de SARS-COV-2 care a evoluat la Spitalul de Psihiatrie Cronici Siret și care a totalizat un număr de 38 cazuri.

Școlile din Bălcăuți și Burla intră în scenariul roșu de funcționare. A fost închis focarul de la Siret, 9.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 9.0/10 (1 vote cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava