Concert pascal
MOPAN Suceava

Unitățile de învățământ din municipiul Suceava un vor funcționa deocamdată în scenariul roșu adică exclusiv online, Ele vor funcționa luni, 2 noiembrie, potrivit scenariului galben, aprobat prin Hotărârea CJSU nr. 58/30.10.2020, urmând a fi analizate propunerile consiliilor de administrație ale tuturor unităților de învățământ în cadrul unei ședințe extraordinare a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, ce se va desfășura luni, 02.11.2020, ora 14.

Astfel, în aplicarea prevederilor art. 16 și Anexei nr. 1 din Ordinul comun MEC/MS nr. 5487/1494 din 31.08.2020, Inspectoratul Școlar Județean Suceava va solicita consiliilor de administrație ale tuturor unităților de învățământ din municipiul Suceava până la data de 02.11.2020, ora 10.00, formularea propunerilor pentru scenariile de funcționare în următoarele 14 zile, în condițiile incidenței cazurilor pozitive la mia de locuitori înregistrată la nivelul municipiului Suceava și ținând cont de particularitățile locale, de infrastructura fiecărei unități de învățământ, resursele umane, resursele logistice și accesul la rețeaua medicală ale fiecărei unități de învățământ în parte.

Ulterior, propunerile formulate de către consiliilor de administrație vor fi analizate și avizate de către Inspectoratul Școlar Județean Suceava, respectiv de către Direcția de Sănătate Publică Suceava, și vor fi înaintate Secretariatului Tehnic Permanent al Comitetului Județean pentru Situații de Urgență Suceava până la data de 02.11.2020, ora 12.00, în vederea aprobării unor măsuri de completare a Hotărârii nr. 60 din data de 01.11.2020. În schimb școlile din Dornești, Ilișești și Ipotești vor intra în scenariul roșu începând de luni, 2 noiembrie.

Școlile din municipiul Suceava încă nu intră în scenariul roșu. Decizia se va lua luni, 2 noiembrie după ce vor fi analizate propunerile școlilor, 1.3 out of 10 based on 3 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 1.3/10 (3 votes cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava