MOPAN Suceava

Prefectul de Suceava, Florin Sinescu, a anunţat că, începînd de marţi, cursurile vor fi reluate în toate unităţile şcolare din judeţ. Şcolile, grădiniţele şi liceele sînt închise, astăzi, din cauza vremii nefavorabile. Prefectul Sinescu a spus că o eventuală decizie de prelungire a perioadei de suspendare a cursurilor nu se justifică.

“În acest moment judeţul Suceava nu este sub incidenţa nici unei avertizări meteorologice de cod galben. În cadrul şedinţei Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Suceava s-a reanalizat situaţia la nivel judeţean şi s-a decis ca şcolile şi grădiniţele din judeţ să funcţioneze începând de mâine cu program normal.

La nivelul judeţului Suceava nu există probleme în alimentarea localităţilor cu energie electrică, iar circulaţia pe drumurile publice se desfăşoară în condiţii de iarnă”, a precizat Florin Sinescu prefectul judeţului Suceava.

Pe de altă parte, azi-noapte, pompierii au găsit pe străzile Sucevei 10 persoane fără adăpost. Opt dintre acestea au fost duse la centrul de noapte de la Biserica „Sfînta Vineri”, în timp ce alte două au refuzat orice ajutor.

Şcolile sucevene îşi vor relua marţi cursurile, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Educaţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava