MOPAN Suceava

Stimaţi suceveni,
Sunt doctorul Tiberius Brădăţan, de la Unitatea de Primire a Urgenţelor din Spitalul Judeţean Suceava. Mulţi dintre dumneavoastră mă cunoşteţi şi ştiţi că îmi fac meseria cu dăruire şi devotament pentru pacienţi. Jurământul meu de medic mă obligă să fac tot ce este omeneşte posibil pentru a salva o viaţă şi pentru a alina suferinţa celor care apelează la serviciile mele. Am remarcat faptul că, în ultimii ani, suferinţa fizică este dublată de suferinţa sufletească, pricinuită de prea multe griji şi lipsuri materiale. Observ totodată în jurul meu, prea multă ură, indiferenţă şi tristeţe. Se acordă prea puţină atenţie educaţiei şi sănătăţii, două domenii de bază în cadrul unei societăţi civilizate, dar al căror bugete continuă să fie insuficiente şi prost gestionate. Sunt motivele pentru care am intrat în politică. Simt că pot face mai multe pentru semenii mei şi simt că această schimbare trebuie făcută cât încă nu este prea târziu. Cât încă nu ne pleacă toţi specialiştii în străinătate, să lucreze pentru alte state şi să le dezvolte pe acelea.Cât încă mai avem speranţa că lucrurile se pot îndrepta şi la noi în ţară.
Avem nevoie de o clasă nouă de politicieni, care să nu mai piardă legătura cu societatea din care provin, şi care să-şi bazeze întreaga activitate pe înţelegerea nevoilor omului simplu, fiindcă el este unul dintre cei care l-au trimis în Parlament sau în vreo altă funcţie publică.
Mai mult decât oricând avem nevoie de încredere. Încrederea că putem să schimbăm lucrurile în bine. Împreună putem vindeca judeţul Suceava!
Doctor Tiberius Brădăţan
Candidat USL pentru Senatul României

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Politic
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava