• S.C. Doly-Com Distribuție S.R.L. Botoșani angajează persoane cu competențe profesionale în domeniile electric, electronic și automatizări, cu studii medii sau superioare.
  • Salariul brut acordat este între 5128 lei și 6837 lei, funcție de cunostintele și competențele profesionale în domeniu. Se acordă gratuit transport și o masă la cantina societății. CV-urile se pot trimite pe e-mail la adresa office@dolycom.ro. Relații: la tel. 0231 565970, 0753 090117, 0753090142.

Teatrul Municipal „Matei Vişniec” Suceava şi Clubul Rotary Suceava Bucovina, în parteneriat cu Societatea Scriitorilor Bucovineni, organizează cea de-a VI-a ediţie a Concursului naţional de dramaturgie „MATEI VIŞNIEC”, a anunțat directorul instituției teatrale sucevene, Carmen Veronica Steiciuc.

Concursul este deschis elevilor de liceu din România şi îşi propune să descopere, să sprijine şi să promoveze noi şi autentice talente în rândul tinerilor dramaturgi de astăzi.

Câştigătorul va fi desemnat pe data de 17 mai 2019 la Suceava, în cadrul Zilelor Teatrului „Matei Vişniec”. Potrivit directorului Steiciuc, sunt acceptate în concurs lucrări nepublicate şi nepremiate la alte concursuri literare, tehnoredactate cu diacritice. La concurs pot participa elevi din clasele IX – XII din Colegiile din Romania, care nu sunt membri ai Uniunii Scriitorilor şi nu au debutat editorial. Lucrările vor fi semnate şi se vor trimite până la data de 9 mai 2019 pe adresa electronică: concursdramaturgie@yahoo.com. Lucrările intră în patrimoniul Concursului de dramaturgie „MATEI VIŞNIEC”. Laureatul va fi anunţat până la data de 14 mai 2019, pentru a fi prezent la festivitatea de premiere din cadrul Zilelor Teatrului „Matei Vişniec”, pe 17 mai 2019, la Suceava. Un juriu stabilit de Societatea Scriitorilor Bucovineni, alcătuit din profesori, scriitori, membri ai Uniunii Scriitorilor din România, vor face o preselecţie a textelor trimise. Primele 10 (zece) piese, rezultate în urma jurizării, vor fi trimise dramaturgului Matéi Visniec, care va alege cea mai valoroasă lucrare din acest an, lucrare care va primi Premiul „Matei Vişniec” pentru dramaturgie, oferit de Clubul Rotary Suceava Bucovina. Premiul este în valoare de 1500 de lei.

Care este bibliografia recomandată de dramaturgul Matei Vişniec elevilor, dar și alte detalii legate de concurs pot fi obținute sunînd la tel: 0745-773290 – Carmen Veronica Steiciuc.

Se apropie a VI-a ediţie a Concursului naţional de dramaturgie „Matei Vișniec”, 10.0 out of 10 based on 1 rating
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Cultural
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava