Concert pascal
MOPAN Suceava

În ziua de duminică, 4 martie, ora 10.00, în sala Centrului Cultural Bucovina, din Suceava, va avea loc şedinţa pentru alegerea noii structuri de conducere la Asociația Județeană de Fotbal. Termenul limită pentru depunerea candidaturilor a expirat la finele săptămânii trecute. Pentru funcția de președinte s-a înscris în cursă un singur candidat, este vorba de conducătorul în exercițiu al forului județean, profesorul Ciprian Anton.
„Faptul că am primit sprijin şi semnale pozitive din teritoriu și adeziuni de susținere de la peste 95% dintre membrii afiliați mi-au întărit convingerea că am făcut lucruri bune în primul meu mandat și mă încurajează să candidez din nou”, a declarat Ciprian Anton.
O luptă deosebită se va da pentru cele două posturi de vicepreședinte, în condițiile în care au intrat în cursă trei candidați: Aurel Constantin, care ocupă această funcție și în prezent, Iulian Darabă, de la CN „Nicu Gane” Fălticeni, și Ciprian Costan, de la Silva Udești.
În aceeași ședință, Adunarea Generală alcătuită din cei 46 de membri afiliați cu drept de vot va alege și viitoarea componență a Comitetului Executiv din cadrul Asociației Județene de Fotbal.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava