Concert pascal
MOPAN Suceava

Oana Roman (45 de ani) este pe punctul de se împăca cu Marius Elisei la trei luni de la divorț! Ultima ieșire a celor doi, weekend-ul trecut, la Poiana Brașov, împreună cu Isabela, pare să-i fi apropiat din nou. Marius nu doar că le-a făcut cadou vacanța de la munte, dar a și început s-o curteze asiduu pe fosta soție, potrivit click.ro.

Mai mult, Marius a surprins-o pe Oana când a invitat-o în vacanță la Poiana Brașov și a plătit el hotelul de lux în care s-au cazat. Marius Elisei a luat un apartament comun, cu două paturi pentru toți trei, iar Oanei nu i-a displăcut deloc gestul fostului soț. ”A fost foarte frumos. Am prins vreme foarte frumoasă. Am stat într-un hotel în care eu chiar îmi doream să merg. Nu știu dacă Marius a știut sau a fost coincidență, dar acolo a ales el să mergem. Oricum nu mi-a spus, am aflat când am ajuns acolo. Am auzit și eu că e destul de scump, dar el a plătit camera ”, a spus Oana Roman, la “Xtra Night Show”, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/se-impaca-oana-roman-cu-maris-elisei-dupa-vacanta-de-la-munte-ma-curteaza-mi-trimis

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava