MOPAN Suceava

A trecut mai bine de o lună de când Pepe a anunțat că soția lui, Raluca Pastramă, i-a cerut divorțul. Ceea ce părea însă o despărțire amiabilă s-a transformat într-o poveste complicată, care a ridicat multe semne de întrebare: acuzații de violență și de infidelitate, ordin de protecție, partaj cu scandal. Pentru prima dată, Raluca Pastramă a vorbit despre situația în care se află, potrivit click.ro.

Raluca Pastramă a rupt tăcerea după ce în povestea divorțului de Pepe a început să fie menționat, din ce în ce mai des, numele tatălui ei, Nelu Pastramă. Potrivit Impact.ro, care citează surse apropiate familiei, socrul lui Pepe s-ar opune divorțului și își sfătuiește fiica să mai dea o șansă căsnicie ei. „Raluca, Pepe este soţul tău şi tatăl copiilor tăi! Noi am fost mereu o familie respectabilă. Ştii asta, şi mai ştii că pentru noi nu există divorţ. Nu este deloc uşor să rezişti într-o căsnicie. Dar Pepe este soţul tău şi la o adică trebuie să mori acolo!”, i-ar fi zis Nelu Pastramă fiicei sale, conform apropiaților familiei.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/raluca-pastrama-primele-declaratii-despre-divortul-de-pepe-nu-exista-decat-doi

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava