Concert pascal
MOPAN Suceava

Tatăl regretatei cântărețe Amy Winehouse, Mitch Winehouse, a mărturisit că este în lucru o biografie a fiicei sale, iar filmările la acest proiect vor începe anul viitor.

Autoarea hit-ului ‘Rehab’ a decedat în 2011, la vârsta de 27 de ani, din cauza unei intoxicații cu alcool.

Acum, familia lui Amy a semnat o înțelegere de mai multe milioane de lire sterline pentru a îi transpune povestea pe marele ecran. De regia filmului biografic se va ocupa Alison Owen, iar de scenariu Geoff Deane, care și-a mai pus semnătura pe ‘Kinky Boots’ și ‘It’s A Boy Gril Thing’, potrivit contactmusic.com.

Compania lui Alison, Monumental Pictures va produce pelicula, iar filmările sunt programate să înceapă anul viitor. A început și căutarea actriței care o va interpreta pe câștigătoarea a cinci premii Grammy – Amy.

Confirmând că proiectul este în lucru, tatăl lui Amy Winehouse a spus pentru ziarul The Sun, potrivit sursei citate: „Am fost abordați pe această temă de foarte multe ori. Este evident că vom face asta, 100%. Ne dorim pe cineva care să o interpreteze pe Amy așa cum era… o persoană amuzantă, deșteaptă, încântătoare și tristă. Nu are rost să fac eu filmul, pentru că sunt tatăl ei. Dar pot să mă asigur că de acest lucru se vor ocupa oamenii potriviți, asta este foarte important.”

Gândindu-se la cine ar putea să o interpreteze pe fiica sa pe marele ecran, el a adăugat: „Nu va fi Lady Gaga. Nu vorbește engleza noastră. Nu ar fi deplasat să pariez că va fi o actriță necunoscută, tânără, din Anglia – actriță care se va asemăna puțin la înfățișare cu Amy.”

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava