Concert pascal
MOPAN Suceava

Ultimele rezultate obținute de echipa Rapid CFR Suceava în campionatul seriei I a Ligii a II—a de fotbal i-au întristat pe iubitorii jocului cu balonul rotund din Suceava și i-au determinat pe conducătorii clubului să se gândească la o schimbare. Așa cum era de așteptat, ”trezirea” fotbaliștilor suceveni va fi determinată se pare de schimbarea antrenorului.
Rapid CFR Suceava a încheiat prima parte a campionatului pe locul VIII, după un sezon de toamnă cu evoluţii contradictorii. După primele zece etape sucevenii se aflau pe poziţia secundă în Seria I și totul era în program pentru clasarea lejeră pe un loc în turneul play-off. Deși unii visau la promovare după remiza din Giulești, ei au fost aduși cu picioarele pe pământ de rezultatele consemnate în ultimele șapte runde.

Din 21 de puncte puse în joc, Rapid CFR Suceava a realizat doar două! ajungând să ierneze în afara zonei play-off, la o distanţă importantă, de 4 puncte, faţă de locul VI. Atmosfera nepropice performanței a fost alimentată și de nemulțumirea jucătorilor în legătură cu neachitarea unor restanțe financiare. Toate acestea nu le-au picat tocmai bine oficialilor rapidişti, care după eşecul mai puţin scontat, din ultima etapă, de la Galaţi, au căzut de comun acord că este nevoie de o schimbare.
„Am ajuns la concluzia că avem nevoie de şoc la echipă. Iar în asemenea momente de criză, după cum ştiţi, primul care plăteşte oalele sparte este antrenorul, chiar dacă nu avem cum să nu fim profund dezamăgiţi de atitudinea unor jucători. Bogdan Tudoreanu a anunţat încă din urmă cu două săptămâni că intenţionează să facă un pas în spate şi s-a pus deja la dispoziţia clubului. Purtăm negocieri pentru a aduce la Suceava un antrenor nou, care să fie capabil să facă ordine în lot şi să readucă echipa pe un drum bun. Sper să oficializăm acest lucru cât mai curând, astfel încât noul tehnician să aibă timp suficient pentru a planifica programul de pregătire din intersezon şi pentru a-şi pune în practică ideile”, a declarat preşedintele executiv al Rapidului, Dumitru Moldovan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava