MOPAN Suceava

Județul Suceava va mai avea un punct de trecere al frontierei cu Ucraina, la Vicov – Crasna. Primarul orașului Vicovu de Sus, Vasile Iliuț, a declarat că cel mai probabil noul punct de trecere al frontierei va fi deschis în cursul săptămânii viitoare. Vasile Iliuț a spus că săptămâna aceasta, în vama la Siret va avea loc o întâlnire între autoritățile române și cele din județul Suceava cu autorități din Ucraina pentru a pune la punct detaliile redeschiderii punctului de trecere al frontierei Vicov – Crasna. Iliuț a arătat că partea ucraineană a finalizat lucrările necesare pentru redeschirea punctului vamal. El a spus că pentru început prin acest pucnt de trecere al frontierei ar urma să circule autovehicule de până la 3,5 tone. Primarul din Vicovu de Sus a declarat că autoritățile din Ucraina intenționează să deschidă traficul pentru TIR-uri de 20 de tone, însă în momentul de față acest lucru nu este posibil deoarece în partea română nu ar fi infrastructura necesară. Vasile Iliuț a precizat că redeschiderea acestui punct de trecere al frontierei pentru autovehiculele de 20 de tone este extrem de imporantă, în condițiile în care în vama Siret s-au înregistrat cozi de TIRU-uri de circa 20 de kilometri pe partea ucraineană.

Pe de altă parte el a amintit că imediat după izbucnirea conflictului din Ucraina, primăria a lărgit căile de accest către punctul de trecere al frontierei.

Se redeschide punctul de trecere al frontierei cu Ucraina de la Vicov – Crasna. Primarul din Vicovu de Sus: Pentru început vor putea circula autovehicule de până la 3,5 tone, 6.8 out of 10 based on 9 ratings
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.8/10 (9 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava