MOPAN Suceava

Se schimbă calendarul de plată a pensiilor, anunţă Casa Judeţeană de Pensii Suceava. De luna viitoare, drepturile de plată curente se achită în intervalul 1 – 15 ale lunii – la domiciliul beneficiarilor, iar plăţile restante se achită în intervalul 11-15 ale lunii, tot la domiciliul beneficiarilor.

Drepturile de plată curente se achitau beneficiarilor în intervalul 14-21 ale lunii, iar plăţile restante, se achitau în intervalul 23-27 ale lunii.

Casa de Pensii Suceava menţionează că pentru pensionarii avizaţi (cei care nu sunt găsiţi la domiciliu) drepturile băneşti şi documentul de plată se pot ridica de la ghişeele poştale, în termen de 2 zile lucrătoare după ultima zi de plată a lunii respective .

În cazul persoanelor ale căror drepturi se achită prin conturi curente sau conturi de card calendarul de plată este cel de până în prezent. Astfel, plata se face începând din data de 14 sau din prima zi lucrătoare care urmează datei de 14, dacă această zi este nelucrătoare. Documentul de informare (talonul mov) se transmite între 1 – 15 ale lunii – la domiciliul beneficiarilor.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Social
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava