Concert pascal
MOPAN Suceava

Localitatea Cheile Grădiștei, din județul Brașov, a găzduit recent întâlnirea președinților Asociațiilor Județene de Fotbal cu reprezentanții administrației de la Casa Fotbalului. Cea mai importantă hotărâre care a fost luată a fost referitoare la modalitatea de desfășurare a meciurilor de baraj pentru promovarea în eșalonul al treilea.

Astfel, FRF a decis să se revină la formula folosită înainte de pandemie. La jocurile de baraj vor participa campioanele celor 41 de competiții județene, plus câștigătoarea întrecerii pe București. Prezent la consfătuire, președintele AJF Suceava, Ciprian Anton, a anunțat că echipa care se va impune în ediția de campionat 2021-2022 a Ligii a IV-a sucevene va întâlni la baraj, în dublă manșă, pe 18 și 25 iunie, campioana unuia dintre județele Iași, Botoșani, Vaslui, Neamț sau Bacău.

„Acest lucru se va decide prin tragere la sorți. Acum, că s-au eliminat toate necunoscutele în cea ce privește barajul pentru promovare în eșalonul al treilea, ne-am schițat și noi programul pentru sezonul de primăvară. Liga a IV-a se va relua la începutul lunii martie, după care, la o săptămână-două distanță vor începe Liga a V-a și întrecerile de juniori”, a declarat Ciprian Anton.

Consfătuirea de la Cheile Grădiștei s-a încheiat cu un meci de fotbal între echipa administrației FRF, care i-a avut în teren pe foștii internaționali Miodrag Belodedici, Lucian Sânmărtean, Marius Niculaie sau Vlad Munteanu, și selecționata AJF-urilor, pentru care a evoluat și suceveanul Ciprian Anton.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava