Concert pascal
MOPAN Suceava

Potrivit ultimelor hotărâri ale Consiliului de Administraţie al Federaţiei Române de Handbal, etapele a X-a, care trebuia să se joace pe 1 decembrie, şi a XI-a, care trebuia să se dispute pe 8 decembrie, din Liga Naţională masculină, au fost decalate cu două săptămâni. Astfel, runda a X-a se va juca pe 15 decembrie, iar cea de-a XI-a pe 20 decembrie.
„Amânarea acestor două etape din Liga Naţională de handbal masculin nu are ca principală cauză factorul politic, ci faptul că naţionala are în luna decembrie câteva partide amicale extrem de importante şi este bine ca jucătorii să fie în «priză», cum se spune.
Un alt punct interesant discutat la ultima şedinţă a Consiliului de Administraţie al FRH este propunerea Comisiei Tehnice ca toate formaţiile de Ligă Naţională să aibă şi o echipă de tineret care să joace într-un campionat separat la această categorie de vârstă. Pentru CSU Suceava nu există nicio problemă în acest sens, formaţia de Divizie A fiind formată din sportivi extrem de tineri şi promiţători”, a declarat profesorul Petru Ghervan.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Sport
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava