MOPAN Suceava

Sean ‘Diddy’ Combs a postat un video pe contul său de Instagram în care spune că a glumit când a spus că îşi schimbă numele în Brother Love, informează contactmusic.com.

Rapper-ul în vârstă de 48 de ani – cunoscut şi după numele de scenă Puff Daddy şi P. Diddy – a postat în weekend, pe Instagram, un videoclip în care anunţa că vrea să fie numit Brother Love de acum înainte.

În noul clip, Sean Combs spune, potrivit sursei citate: „Ei bine, doamnelor şi domnilor, am ajuns astăzi la concluzia că nu e de joacă cu internetul. Datorită valului de reacţii în media şi pentru că nu vreau să existe confuzii, am glumit. Bine? Nu mi-am schimbat numele. Este doar parte din alter ego-urile mele. Un alter ego al meu este dragostea (Love). Dar pentru a face lumină, pentru că am multe de făcut în următoarele săptămâni, puteţi să îmi spuneţi pe oricare din numele mele vechi. Dar, dacă totuşi vreţi să îmi spuneţi Love, o puteţi face. Dar, mă jucam, am glumit.”

Rapperul a fost cunoscut drept Puff Daddy în 1997, iar în anul următor şi-a folosit prenumele real, Sean John. În 1999, Sean Combs şi-a ales numele Puffy, iar ulterior a fost cunoscut şi drept P. Diddy şi Diddy.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

ContactMusic.com
Contactmusic.com is an entertainment website focusing on the best from the worlds of music, film, games and celebrity.

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava