Concert pascal
MOPAN Suceava

Secretarul de stat în Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, suceveanul Gelu Puiu, s-a aflat miercuri, 16 decembrie, alături de președintele Klaus Werner Iohannis la ultima etapă a campaniei ”O pădure cât o țară”. Au fost plantați ultimii 50 de puieți din această campanie.

”A fost o onoare pentru mine să mă implic direct în Campania de împădurire ”O pădure cât o țară”. Iată că miercuri, 16 decembrie, domnul președinte Klaus Iohannis, la fel ca la startul acestui eveniment, a fost alături de noi și la finalul acestuia. La Ocolul Silvic Bolintin, județul Giurgiu, Excelența Sa a plantat ultimii 50 de puieți din cei 50 de milioane plantați la nivel naţional în cadrul acestei acțiuni. Campania s-a derulat etapizat, fiind respectate toate măsurile de prevenire a răspândirii SARS CoV-2, având în vedere pandemia declanșată la nivel național. În noua pădure, situată la circa 40 de km distanță de capitala României, sunt plantați 3.300 de puieți. La fel s-a procedat și în primăvară, în județele Maramureș, Cluj, Suceava, Brașov, Sibiu, Harghita, Bistrița, Argeș și Vâlcea. În etapa din toamnă au fost cuprinse județele Tulcea, Galați, Ialomița, Călărași, Dolj, Brăila și Vaslui, fiind peste 15.000 de șantiere în toată țara”, a declarat Gelu Puiu.

La acțiunea de final, alături de președintele României și de ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mircea Fechet, au mai participat și secretarii de stat din cadrul MMAP, Andrei Cazacu, Octavian Stana, Vasile Panaite, precum și directorul general al RNP ROMSILVA, Teodor Țigan, și foarte mulți voluntari.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Administraţie
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava