Sunt numai un zâmbet, când se aprinde lumina reflectoarelor, poartă haine de lux şi au un aer de învingători. Puţini ştiu însă că Daniela Crudu, Connect- R, Bianca Drăguşanu, Fuego, Alex Velea şi Pepe nu au trăit dintotdeauna în puf, şi că părinţii lor s-au confruntat cu serioase probleme financiare, notează click.ro. Sunt amintiri dureroase, aşa că ei fac acum tot posibilul să le ofere copiilor lor tot ce e mai bun.

Ionuţ Nicolae Pascu alias Pepe (39 d ani), care acum are ditamai vila şi o maşină de lux în garaj, a ştiut ce înseamnă greutăţile vieţii, încă de mic. Ca să facă un ban de buzunar, el a muncit din adolescenţă. Artistul n-a ascuns niciodată faptul că a vândut cafea, ceai şi sendvişuri în Piaţa Moghioroş, din Cartierul Drumul Taberei din Bucureşti.

Cât o priveşte pe Bianca Draguşanu (37 de ani), ea a povestit că a locuit într-o cămăruţă din incinta Stadionului Jiul Petroşani, alături de tatăl ei, antrenor. Pe atunci, cei doi, tată şi fiică, se chinuiau să facă mâncare la un reşou, iar Bianca nu poate uita nici azi cum se încălţa ierni la rând cu aceleaşi ghete. Iar când se rupeau, ea punea pungi peste şosete ca să nu se ude.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/secrete-din-trecutul-vedetelor-ce-faceau-pentru-bani-pepe-bianca-dragusanu-alex

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava