Concert pascal
MOPAN Suceava

Viața Anastasiei Lazariuc poate fi oricând scenariu de telenovelă. Misterioasă și discretă, solista a devenit subiectul unei cărți care dezvăluie multe secrete din trecutul ei, printre acestea și povestea de dragoste pe care a trăit-o cu Gheorghe Crigănuță, tatăl Ilenei Lazariuc. Bărbatul s-a stins din viață în 2013, dar au rămas poze, amintiri și regrete despre care Anastasia povestește, cu resemnare și nostalgie, notează click.ro.

”Privighetoarea din vis” este volumul scris de autoarea Elena Răileanu despre viața și activitatea artistică a interpretei Anastasia Lazariuc, de peste Prut. În carte descoperim, surpriză, că bunicul și părinții ei au fost români, dar s-au mutat în Basarabia. Autoarea relatează despre suferințele copilăriei, despre primii pași în muzică ai Anastasiei, cum a ajuns să devină cunoscută, dar și despre căsătoria cu Gheorghe Crigănuță, problemele acestuia cu alcoolul și divorțul. Cartea se găsește în Republica Moldova, dar câteva volume au sosit și la Librăria Mihai Eminescu din București.

Anastasia Lazariuc s-a căsătorit în anul 1975 cu Gheorghe Crigănuţă, cu care are doi copii, pe Ileana şi pe Andrei. Au divorţat 15 ani mai târziu, în anul 1990. Măcinat de boli, tatăl Ilenei Lazariuc s-a stins din viață în 2013, împăcat însă cu toată familia. ”Copiii au ținut mereu legătura cu el, l-au ajutat cu ce-au putut până în ultima clipă”, a mărturisit Anastasia Lazariuc, în presa de peste Prut. În cartea ”Privighetoarea din vis” apar imagini rare cu cei doi, o poză de la nuntă, când mirii aveau doar 21 de ani, dar și detalii despre începutul poveștii de dragoste. Una intensă și sinceră, după cum descrie autoarea, mai scrie sursa citată.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/secrete-fabuloase-din-cartea-anastasiei-lazariuc-despre-iubirea-cu-tatal-ilenei

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava