Concert pascal
MOPAN Suceava

În prima lună a lui 2019, Aurelian Temișan și soția sa, Monica Davidescu, au celebrat 24 de ani de când au decis să formeze un cuplu, notează click.ro. Fiind întrebați, adesea, cum reușesc să se completeze atât de bine unul pe celălalt, încât să depășească orice obstacole ar întâlni în cale, Aurelian Temișan a vorbit despre secretul căsniciei sale de lungă durată.

Întrebat care consideră că este secretul mariajului său, Aurelian Temișan a încercat să explice ce atuuri consideră el că sudează o relație între parteneri. „E o maturitate care a intervenit între timp. Cred că în suflet am rămas la fel amândoi. Aşezându-ne foarte bine în această viaţă, pe meseriile pe care le avem, unul în faţa celuilalt, eu cred că este parte din succesul sudării noastre. (…) „Noi ne simţit la fel ca acum 24 de ani, cu mult mai maturi ca atunci şi mai echilibraţi şi cu un respect pe care atunci nu ştiam să-l cuantificăm”, a declarat cântărețul la Antena Stars, conform sursei citate.

Citește articolul complet pe: https://www.click.ro/vedete/romanesti/secretul-casniciei-dintre-aurelian-temisan-si-monica-davidescu-noi-ne-simtit-la-fel

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava