MOPAN Suceava

Kate Hudson recunoaşte că talia de viespe se menţine cu o muncă enormă. Actriţa de 42 de ani a fost bombardată cu întrebări după ce zilele trecute a postat o fotografie în care apărea îmbrăcată într-o rochie de seară sexy. Toată lumea a întrebat-o cum se menţine în formă şi ea a revenit cu o fotografie din timpul şedinţelor de gimnastică în aer liber, pe care a postat-o pe contul ei de Instagram, notează click.ro.

Kate Hudson arată senzaţional la vârsta de 42 de ani! Fiica lui Goldie Hawn este cuplată cu Danny Fujikawa, 34 de ani, din anul 2017 şi a adus pe lume trei copii. Sarcinile nu şi-au pus amprenta pe silueta ei şi asta datorită faptului că îşi numără dumicaţii, face sport şi este dependentă de gimnastică şi înot. Kate Hudson a fost disperată în 2020 după ce toate sălile de fitness din Los Angeles au fost închise din cauza pandemiei. Ea a revenit la antrenamente abia în aprilie 2021 şi a fost extrem de emoţionată la primul antrenament, în timpul căruia a purtat masca pe faţă, mai scrie sursa citată.

Citește mai multe pe: https://www.click.ro/vedete/celebritati/secretul-siluetei-lui-kate-hudson-are-42-de-ani-trei-copii-si-o-talie-de-viespie

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Vedete
Etichete

Click!
Ziarul Click!
Îţi aduce cele mai tari exclusivităţi, vedete, actualitate, divertisment, sport

SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
E.ON - Luna aceasta, factura electronica iti poate aduce premii in fiecare zi
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava