MOPAN Suceava

Astăzi dimineață, în spitalele sucevene erau internate 318 persoane diagnosticate cu COVID și 90 suspecte de infecția cu noul coronavirus. La Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Județean nu exista nici un pat disponibil pentru pacienți COVID. Tot la ATI erau 17 ventilatoare libere, din care 4 pentru persoane infectate cu noul coronavirus. În total, la Spitalul din Suceava se aflau 308 paturi libere, din care 63 pentru pacienți COVID-19, 197 în sectorul non-COVID și 48 pentru zona tampon. La nivelul județului sunt 141 de locuri libere COVID și 66 pentru zona tampon.

Din totalul celor 587 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 177 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 76 pacienți sunt în zona tampon și 334 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 177 pacienți diagnosticați Covid-19, 8 prezintă forme ușoare, 102 au forme medii ale bolii, 49 sunt cu forme severe și 18 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI, iar dintre aceștia 7 pacienți sunt ventilați non – invaziv și 7 intubați ventilați invaziv.

La nivelul Spitalului Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 50 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (2 cu forme ușoare, 34 prezentând forme medii, 12 forme grave, 2 forme critice), 7 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, 38 locuri disponibile în sectorul Covid. La unitatea ATI Covid  sunt internați 2 pacienți, nefiind  locuri disponibile.

În Spitalul Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 23 pacienți diagnosticați cu Covid-19, dintre aceștia 14 prezintă forme medii, 9 forme grave, și 5 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 12 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 17 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (11 forme medii și 6 cu forme grave), nu sunt internate persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 10 locuri în sectorul Covid.

În Spitalul Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 32 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (7 cu forme ușoare și 25 prezentând forme medii), și 2 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 12 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați 19 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (11 cu forme ușoare și 8 persoane cu formă medie), nu sunt internate persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 6 locuri în sectorul Covid.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava