Astăzi dimineață, în spitalele sucevene erau internate 369 de persoane diagnosticate cu COVID și 84 suspecte de infecția cu noul coronavirus. Prefectura Suceava a transmis că la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 15 persoane diagnosticate cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 19 persoane declarate vindecate.

Din totalul celor 495 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 193 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 69 pacienți sunt în zona tampon și 233 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid). Din cei 193 pacienți diagnosticați Covid-19, 63 prezintă forme ușoare; 77 prezintă forme medii ale bolii; 33 prezintă forme severe, 20 prezintă forme grave și sunt internați în secția de terapie intensivă, iar dintre aceștia 17 pacienți sunt ventilați neinvaziv.

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 381 paturi libere, din care 48 pentru pacienți Covid-19, 217 în sectorul non-Covid și 116 pentru zona tampon.

La Unitatea de Terapie Intensivă a Spitalului Județean nu era nici un pat liber pentru pacienți COVID. Tot la ATI se aflau 20 de ventilatoare libere, din care 3 pentru bolnavi de COVID.

În Spitalul Municipal Rădăuți sunt internați un număr de 86 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (7 cu forme ușoare, 70 prezentând forme medii, 7 cu forme grave și 2 pacienți în formă critică) și 3 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere 3 locuri în sectorul Covid. La unitatea ATI sunt internați 2 pacienți, ventilați neinvaziv.

La nivelul Spitalului Municipal Câmpulung Moldovenesc sunt internați un număr de 26 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (25 cu forme medii și 1 pacient cu formă ușoară) și 7 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 9 locuri în sectorul Covid.

La nivelul Spitalului Municipal Vatra Dornei sunt internați un număr de 18 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (1 cu forme ușoare, 14 prezentând forme medii și 3 cu forme critice) și 4 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 9 locuri în sectorul Covid..

La nivelul Spitalului Orășenesc Gura Humorului sunt internați un număr de 30 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (21 cu forme ușoare și 9 prezentând forme medii) și 0 persoane suspecte de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 13 locuri în sectorul Covid..

La nivelul Spitalului Boli Cronice Siret sunt internați un număr de 16 pacienți diagnosticați cu Covid-19 (9 cu forme ușoare și 7 prezentând forme medii) și 1 persoană suspectă de infecție cu noul coronavirus, fiind libere un număr de 9 locuri în sectorul Covid.

La nivelul județului sunt disponibile 63 de locuri libere Covid și 128 locuri pentru zona tampon.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava