Concert pascal
MOPAN Suceava

În cursul zilei de astăzi, în spitalele din județ sunt internate 441 de persoane diagnosticate cu Covid. Potrivit Prefecturii Suceava, la nivelul județului, în ultimele 24 de ore au fost internate 22 persoane suspecte de infecție cu Covid – 19, în același interval de timp fiind externate 21 persoane. În aceeași perioadă au murit șapte persoane ca urmare a infecției cu Covid – 19.

Din totalul celor 531 pacienți internați în Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava, 148 pacienți sunt diagnosticați cu Covid-19, 10 pacienți sunt în zona tampon și 373 pacienți sunt cu alte afecțiuni (non-Covid).

Din cei 148 pacienți diagnosticați Covid-19, 57 au forme medii ale bolii, 73 sunt cu forme severe și 18 prezintă forme grave și sunt internați în secția ATI (11 pacienți ventilați non – invaziv și 4 pacienți intubați, ventilați invaziv).

Spitalul Județean de Urgență „Sf. Ioan cel Nou” Suceava dispune, la această dată, de 432 paturi libere, din care 103 pentru pacienți Covid-19, 298 în sectorul non-Covid, 31 pentru zona tampon.

La unitatea ATI nu sunt disponibile paturi pentru pacienți Covid, sunt 13 ventilatoare libere, din care 3 pentru pacienții Covid-19 și 10 pentru pacienții non- Covid.

Nici în secțiile de terapie intensivă din spitalele din Rădăuți și Fălticeni nu mai sunt paturi disponibile pentru pacienții covid cu forme grave.

În spitalele din județ sunt disponibile 420 locuri libere Covid.

 

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0.0/10 (0 votes cast)
Actualitate
SAV-COM Suceava
MOPAN Suceava
FACOS Suceava
Edofier Fier Forjat
Castiga premii zilnice cu factura electronica din contul E.ON Myline
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
Jidvei - vinuri albe romanesti de calitate
A.I.T.I. Imobiliare Suceava
General Construct - Anunturi angajare
Aeroportul International Stefan cel Mare Suceava
REVINE Suceava
Hornar de Bucovina
Locuri de munca in Romania
ROMFOUR - Transport international de persoane colete - auto pe platforma
Loial Impex Suceava